De nieuwe Nikon Z9

Nikon heeft zojuist weer een nieuwe camera gemeld, de Nikon Z9!

In de Z9 komen de allernieuwste technologieën van Nikon samen om de beste mogelijke foto's te kunnen maken. Maar indien gewenst ook de beste videoprestaties kan je met de Z9 maken.

De nieuwe Z9 camera maakt gebruik van een nieuw ontwikkelde gestapelde CMOS-sensor, speciaal voor deze FX-camera. Tevens heeft deze een nieuwe beeldverwerkings-engine voor nog betere fotografische kwaliteit.

Om de toenemende professionaliserende behoeften van fotografen en videograven tegemoet te komen, biedt de Z9 ondersteuning voor 8K video, maar heeft deze daarnaast ook nog eens diverse andere videospecificaties die voldoen aan de uiteenlopende wensen en workflows.

De Nikon Z9 biedt gebruikers een ongeëvenaarde ervaring op het gebied van uitstekende prestaties en gebruiksgemak en overtreft daarmee eerdere digitale SLR-camera's en systeemcamera's.

Wederom duwt Nikon met de komst van de Z9 de ontwikkeling van nieuwe fotocamera's naar een hoger niveau. Wij zijn heel benieuwd wanneer we deze krachtpatser voor het eerst zelf kunnen testen!


«   »