Durf jij het aan?

Het is weekend. Afgelopen week ben ik druk geweest met de afwikkeling van de laatste dingen voor Spannenburg.art zodat de boel in Nederland blijft draaien. 

Verder heb ik de afgelopen dagen uiteraard foto's gemaakt, maar aan het schrijven over alles wat zich hier af heeft gespeeld ben ik niet echt toegekomen. Daarnaast vind ik het maken van de foto's toch stiekem het allerleukste.

Durf jij de uitdaging aan?

Maar inmiddels ben ik al ruim een week niet thuis en hebben we met Spannenburg.art de afgelopen maanden zeker niet stil gezeten. Weliswaar ga ik een tijdje weg en kan ik dus niet mij projecten in Nederland fotograferen... iemand zal mijn werk tijdelijk moeten overnemen. Durf jij de uitdaging aan?

 

In de afgelopen maanden zijn we bezig geweest op een andere creatieve manier door het bouwen van een gratis Online Adventure Game. Met behulp van uitdagende puzzels kan je meer te weten komen over hoe ik werk en kan je zelf als assistent aan de slag. 

 

Mocht je jezelf vervelen, of heb je zin in een uitdaging? Grijp je kans! Deel de game ook met de mensen om je heen, of speel hem samen :-)


«   »