You did it!

Rating: 5 stars
1 vote

Dit is alweet het einde van het spel. Super bedankt voor het spelen. Wij hopen dat jij het net zo leuk vond om te spelen als dat wij het vonden om dit spel te maken. Laat onder het filmpje vooral weten hoe je het vond door een reactie achter te laten of door het feedback formulier in te vullen.
Wij hebben al weer een paar ideeën voor een volgend spel. Mocht je hier financieel aan willen bijdragen, dan kan je ons wat doneren. Wil jij graag op een andere manier bijdragen? Stuur dan een mailtje naar feedback@spannenburg.art, wellicht kunnen wij jou hulp goed gebruiken.

Making-off

Feedback

Meningen worden altijd gewaardeerd. Laat hem vooral achter.
Klik op de knop hier onder om naar het feedback formulier te gaan.

Comments

There are no comments yet.

Add comment

Donaties

Wil jij ons graag steunen? Al met een euro zijn we al super blij met je. Maar bij een groter bedrag help je ons nog meer EN jij krijgt daar iets leuks voor terug! Voor een bedrag van €12 of hoger krijg je van ons een setje van 6 verschillende postkaarten van de serie 'Estranged'. Doneer je €18 of meer dan krijg je een verjaardagskalender, ook van de serie 'Estranged'. Bij een bedrag van €28 of meer krijg je het setje postkaarten EN de verjaardagskalender!!!


€1 t/m €11

Kies een bedrag tussen de 1 en 11 euro om te doneren. Gewoon, omdat je ons lief vindt. 
Wij jou natuurlijk ook :)

€12 t/m €17

Doneer een bedrag tussen de 12 en 17 euro en krijg daar voor een setje van 6 verschillende postkaarten van de serie 'Estranged'. Leuk om weg te geven, misschien nog leuker om zelf te bewaren.

€18 t/m €27

Bij het doneren van een bedrag tussen 18 en 27 euro krijg je van ons als bedankje een verjaardagskalender van de serie 'Estanged'. Zo zie je elke maand weer een ander kunstwerk van Arjan Spannenburg.


€28 of hoger

Doneer een bedrag van 28 euro of hoger en krijg daar voor een setje van 6 verschillende postkaarten EN de verjaardagskalender van de serie 'Estranged'!!!