SANCTIONED


Over SANCTIONED

SANCTIONED, een indrukwekkende zwart-witfoto die haar visuele grenzen overstijgt om diepe emoties op te roepen en contemplatie uit te lokken. Dit krachtige kunstwerk vangt de essentie van liefde, veerkracht en de onwrikbare geest van menselijke verbondenheid te midden van tegenspoed.

De foto toont twee homoseksuele vaders, hun gezichten getekend door vastberadenheid, terwijl ze zich aan elkaar vastklampen te midden van grijpende handen, symbolisch voor de druk van zowel de overheid als de maatschappij en vooroordelen die hen uit elkaar proberen te trekken. Te midden van deze chaos staan hun twee kinderen, onschuldig maar bewust, getuige van de strijd om hen heen. Hun onwankelbare blik daagt ons uit, spoort ons aan om de complexiteit van menselijke relaties te erkennen en de kracht die nodig is om liefde te behouden te midden van tegenspoed.

SANCTIONED is niet slechts een afbeelding; het is een spiegel die de moed weerspiegelt van degenen die vechten voor hun liefde en identiteit ondanks maatschappelijke beperkingen. Het nodigt kijkers uit om hun overtuigingen en vooroordelen onder ogen te zien, en dwingt hen om zich in te leven in de uitdagingen waarmee de LGBTQ+-gemeenschap wordt geconfronteerd. Dit kunstwerk staat als een baken van hoop, dat ons herinnert aan de kracht van liefde om te blijven bestaan, de sterkte van familiebanden en de noodzaak van acceptatie in onze diverse wereld.Exploring the artwork SANCTIONED: A Journey of Love

This video takes you behind the scenes of the groundbreaking photoshoot, to the vibrant streets of Turin, and inside the Alina Art Foundation's exhibition at Paratissima. Witness how 'SANCTIONED' is not just a photograph, but a story of resilience, love, and the human spirit. We showcase visitors' raw reactions, their interaction with the artwork, and how SANCTIONED transcends mere visual appeal, becoming a mirror to our collective consciousness. Watch how two gay fathers, amidst a sea of societal and governmental pressures, stand strong, their children embodying innocence and courage.