Fotografie blog


KunstRai 2024 - Art Amsterdam :

De KunstRai - Art Amsterdam is een jaarlijks evenement dat een breed scala aan kunstwerken van verschillende stijlen, media en tijdperken tentoonstelt. Het biedt kunstliefhebbers en verzamelaars de kans om nieuwe werken te ontdekken en zich te laten inspireren door de creativiteit en expressiviteit van de deelnemende kunstenaars.

Lees meer »

Unieke Samenwerking met MR. Riegillio: Een Vrolijke Uiting van Trots

In 2023 had ik het voorrecht om deel uit te maken van diverse bijzondere projecten en samenwerkingen, maar 1 project sprong er met kop en schouders bovenuit: de samenwerking met het iconische fetish fashion merk, MR. Riegillio. Dit opmerkelijke project was gericht op het vieren van Pride en resulteerde uiteindelijk in indrukwekkende afdrukken die tijdens de Pride in Amsterdam op verschillende plekken te zien was.

Lees meer »

Johannes de Doper: Een verkenning van zijn betekenis in de Kunst

Ontdek de diepgaande geschiedenis van Johannes de Doper, een centrale figuur in het vroege Christendom, en zijn boeiende relatie met kunst, religie en zelfs homoseksualiteit. Van zijn rol als voorloper van Jezus tot zijn gedenkwaardige doop van Jezus in de Jordaan, onthult de geschiedenis van Johannes een fascinerende kijk op religieuze ontwikkelingen door de eeuwen heen. Zijn verhaal, doordrenkt van symboliek en betekenis, is door de eeuwen heen verteld, herschreven en herinterpreteerd. Hierdoor biedt het een unieke kijk op de ontwikkeling van zowel religieuze als artistieke tradities.

Lees meer »

Fotografie en Defensie komen samen in Suriname

Als veelzijdige kunstenaar en fotograaf heb ik in 2023 het voorrecht gehad om drie keer naar Suriname te reizen, dankzij mijn werk bij de Nederlandse Defensie Gezondheiszorg Organisatie. Deze unieke ervaringen in een land rijk aan cultuur en natuur, hebben mij niet alleen professioneel verrijkt, maar ook mijn artistieke horizon verbreed.

Lees meer »

PAN Amsterdam 2023

Ik ben dit jaar weer van de partij! Mijn werk zal opnieuw te bewonderen zijn tijdens PAN Amsterdam, te vinden in de stand van Zerp Galerie uit Rotterdam. Hopelijk ontmoet ik jou daar en kan ik je persoonlijk meer vertellen over mijn kunst!

Lees meer »