Over ons team


Hartelijk dank voor uw interesse in ons team. Begin 2020 hebben wij ons gevestigd in Almere van waaruit wij zowel nationaal als internationaal aan onze projecten werken.


Ons Team

Wij werken met een creatief team dat bestaat uit zeer verschillende mensen. De diversiteit aan achtergronden draagt sterk bij aan de ontwikkeling en uitvoering van onze projecten.

Naast dit vaste team hebben we een flexibele schil van creatievelingen en kunstenaars die ons op regelmatige basis aanvullen. Dit stelt ons in staat om in te spelen op de snel veranderende wereld.


Ricardo Roest

Management Assistent

 

Als afgestudeerd student (media)management aan het Grafisch Lyceum Rotterdam vervult Ricardo de rol van management assistent. Hij is het aanspreekpunt van ons bedrijf als het gaat om planning, coördinatie en boekingen.

Max Govers

Assistent en schrijver

 

Max studeert journalistiek, schrijft artikelen over wat we doen en wat ons bezig houd. Edit de teksten die anderen in ons team schrijven, assisteert bij onze projecten en staat hierin zelf vaak model.

Een veelzijdige creatieve duizendpoot dus.

Jaap Reerink

Production and scouting

 

Jaap denkt vaak out of the box, is kritisch op details en houdt ons bij de les.

Hij zorgt voor de nodige voorbereidingen en werkt mee aan de productie en uitvoering van de fotografie projecten. Daarnaast scout hij nieuwe modellen.

Lianne Sluis

Finance

 

Ons financiële geheugen wordt verzorgd door Lianne. Zij verrekent de kosten van onze projecten, zorgt ervoor dat belastingen en lonen worden betaald en stuurt de facturen. Voor vragen over facturen kun je haar altijd een mailtje sturen.


Arjan Spannenburg

Arjan Spannenburg

Fotograaf (CEO)

 

Van 2013 tot 2018 heeft Arjan geïnvesteerd in zijn fotografische ontwikkeling door te studeren aan de Fotoacademie in Amsterdam. Daar heeft hij zich ontwikkeld tot een conceptueel fotograaf met een brede technische kennis en een eigen visie.


Over Arjan Spannenburg

‚ÄčIn de fotografie van Arjan Spannenburg (Texel, 1978) staat de zoektocht naar identiteit en zelfexpressie centraal. In krachtige composities, meestal in zwartwit, portretteert Spannenburg jongeren die op de drempel van volwassenheid staan.

We zien adolescenten in een onzekere tijd van hun leven, op zoek naar hun eigen identiteit. Het levert gevoelige portretten op van jongeren die alleen zijn met hun gedachten. Tegelijk lijken de geportretteerden een sterke behoefte te hebben aan communicatie met de buitenwereld, op zoek naar steun, begrip, liefde. Soms levert deze zoektocht rauwe beelden op, die echter niet bedoelt zijn om te shockeren. Juist deze foto’s geven feilloos weer hoe zelfexpressie gepaard gaat met kwetsbaarheid.

Hoewel Arjan zijn eigen ‘coming of age’ als een autobiografisch uitgangspunt neemt, overstijgt zijn werk zowel zijn persoonlijke verhaal als dat van de jongeren die hij portretteert. De foto’s verbeelden universele gevoelens van eenzaamheid, kwetsbaarheid en onzekerheid en vangen de poëtische schoonheid van adolescentie.