Verzamel een kunstwerk 


Met het kopen van een kunstwerk doe je meer dan alleen een lege plek aan een muur vullen. Je krijgt een verhaal, herinnering of een emotie welke vertolkt is in een kunstwerk.

Daarnaast investeert je met je aankoop in onze Nederlandse cultuursector die momenteel financieel onevenredig hard geraakt wordt. Met jouw aankoop help je ons dus ook weer vooruit. 

Arjan Spannenburg's contemporary kunstwerken zijn te koop via ZERP Galerie in Rotterdam, Nederland. Zie zerp.nl voor beschikbare kunstwerken, specificaties en prijzen.

 

De kunstwerken zijn alleen verkrijgbaar in exclusieve oplages. Om ervoor te zorgen dat de edities gecontroleerd blijven, worden de kunstwerken uitgeleverd via Zerp Galerie te Rotterdam. Samen zullen wij ervoor zorgen dat je bestelling op persoonlijke wijze behandelt en uitgeleverd wordt.


ZERP Galerie 

ZERP galerie, gevestigd in het centrum van Rotterdam, profileert zich als een platform voor nieuwe kunst. De galerie vertegenwoordigt kunstenaars die gebruikmaken van uiteenlopende media: van schilderkunst en fotografie tot installaties en sculpturen. Met dynamische groepstentoonstellingen en focus-presentaties worden maandelijks spraakmakende nieuwe werken uitgelicht.

De galerie is opgebouwd rondom onze main artists, kunstenaars die (inter)nationaal bekend zijn en een stap verder zijn in hun carrière. ZERP Galerie vertegenwoordigt daarnaast emerging artists. Doelstelling is om deze opkomende kunstenaars in een vroeg stadium van hun ontwikkeling te begeleiden. Met kwalitatief hoogstaande presentaties, verrassende events en een actueel aanbod, streven wij ernaar onze kunstenaars bij een groot publiek onder de aandacht te brengen.