Unieke Samenwerking met MR. Riegillio: Een Vrolijke Uiting van Trots

In 2023 had ik het voorrecht om deel uit te maken van diverse bijzondere projecten en samenwerkingen, maar 1 project sprong er met kop en schouders bovenuit: de samenwerking met het iconische fetish fashion merk, MR. Riegillio. Dit opmerkelijke project was gericht op het vieren van Pride en resulteerde uiteindelijk in indrukwekkende afdrukken die tijdens de Pride in Amsterdam op verschillende plekken te zien was.

 

Het concept van de campagne werd geïnspireerd door een kenmerkende stijl van de posters van Modern Family. Mijn taak was om een reeks portretten te maken van een diverse groep vertegenwoordigers uit de LHBTI+ gemeenschap. Het doel was niet alleen om individuele portretten vast te leggen, maar ook om een krachtige boodschap van inclusiviteit en trots te over te brengen.

 

Het resultaat was adembenemend: meer dan 30 unieke en hilarische portretten die de diversiteit en levendigheid van de LHBTI+ gemeenschap weerspiegelden. Elk portret vertelde een eigen verhaal, maar het ware magische moment kwam pas naar voren toen de beelden naast en door elkaar werden geplaatst.

 

Bij het bekijken van de individuele portretten zie je een leuk beeld, maar de echte kracht komt naar voren wanneer je ze samen ziet. De grote afdrukken, waarbij de afzonderlijke beelden met elkaar in "gesprek" lijken te zijn, creëren een dynamisch geheel dat de kijker betovert. Het is alsof de portretten samen een levendig gesprek voeren, waarbij diversiteit en trots de hoofdrol spelen.

 

Deze unieke samenwerking met MR. Riegillio heeft niet alleen geleid tot prachtige kunstwerken, maar heeft ook een blijvende indruk achtergelaten. De afdrukken die tijdens Pride Amsterdam te zien waren fungeren als een kleurrijke en feestelijke weergave van trots, waardoor voorbijgangers worden uitgenodigd om stil te staan en te genieten van de rijke verscheidenheid aan mensen en verhalen.

Bekijk de betoverende portretten hieronder en laat je meevoeren door de vreugdevolle viering van diversiteit en trots.

 

 

Ben je nou benieuwd naar het merk? Kijk dan eens op hun website!