About our Team


Hartelijk dank voor uw interesse in ons team. Begin 2020 hebben wij ons gevestigd in Almere van waaruit wij zowel nationaal als internationaal aan onze projecten werken.


Ons Team

Wij werken met een vast creatief team dat bestaat uit zeer verschillende mensen. De diversiteit aan achtergronden draagt sterk bij aan de ontwikkeling en uitvoering van onze projecten.

Naast dit vaste team hebben we een flexibele schil van creatievelingen en kunstenaars die ons op regelmatige basis aanvullen. Dit stelt ons in staat om in te spelen op de snel veranderende wereld.


Arjan Spannenburg

Arjan Spannenburg

Photographer (CEO)

 

Van 2013 tot 2018 heeft Arjan geïnvesteerd in zijn fotografische ontwikkeling door te studeren aan de Fotoacademie in Amsterdam. Daar heeft hij zich ontwikkeld tot een conceptueel fotograaf met een brede technische kennis en een eigen visie.

Ricardo Roest

Management Assistent

 

Als afgestudeerd student (media)management aan het Grafisch Lyceum Rotterdam vervult Ricardo de rol van management assistent. Hij is het aanspreekpunt van ons bedrijf als het gaat om planning, coördinatie en boekingen.

Jaap Reerink

Production and scouting

 

Jaap denkt vaak out of the box, is kritisch op details en houdt ons bij de les.

Hij zorgt voor de nodige voorbereidingen en werkt mee aan de productie en uitvoering van de fotografie projecten. Daarnaast scout hij nieuwe modellen.

Lianne Sluis

Finance

 

Ons financiële geheugen wordt verzorgd door Lianne. Zij verrekent de kosten van onze projecten, zorgt ervoor dat belastingen en lonen worden betaald en stuurt de facturen. Voor vragen over facturen kun je haar altijd een mailtje sturen.


Mijn naam is Floortje, 19 jaar oud en ik loop stage bij Spannenburg.art. Tijdens mijn studie Media en Communicatie ben ik vooral bezig geweest met journalistiek, filmen, sociale media en fotografie. Al deze aspecten kan ik hier beoefenen met de verschillende projecten waar Spannenburg.Art op dit moment mee bezig is. Zelf ben ik altijd al super geïnteresseerd geweest in fotografie, daarom vin ik het ook super leuk om in een omgeving te werken waar het maken van mooie beelden centraal staat. Tijdens mijn stage hoop ik vooral meer te kunnen leren op het gebied van fotografie, maar vooral ook om een feeling te krijgen over hoe het er in de ‘echte wereld’ aan toe gaat.


About Arjan Spannenburg

‚ÄčIn de fotografie van Arjan Spannenburg (Texel, 1978) staat de zoektocht naar identiteit en zelfexpressie centraal. In krachtige composities, meestal in zwartwit, portretteert Spannenburg jongens die op de drempel van volwassenheid staan.

We zien adolescenten in een onzekere tijd van hun leven, op zoek naar hun eigen identiteit. Het levert gevoelige portretten op van jongens die alleen zijn met hun gedachten. Tegelijk lijken de geportretteerden een sterke behoefte te hebben aan communicatie met de buitenwereld, op zoek naar steun, begrip, liefde. Soms levert deze zoektocht rauwe beelden op, die echter niet bedoelt zijn om te shockeren. Juist deze foto’s geven feilloos weer hoe zelfexpressie gepaard gaat met kwetsbaarheid.

Hoewel Arjan zijn eigen ‘coming of age’ als een autobiografisch uitgangspunt neemt, overstijgt zijn werk zowel zijn persoonlijke verhaal als dat van de jongens die hij portretteert. De foto’s verbeelden universele gevoelens van eenzaamheid, kwetsbaarheid en onzekerheid en vangen de poëtische schoonheid van adolescentie.