ESTRANGED

 Over ESTRANGED

ESTRANGED toont LHBT+ jongeren op zoek naar hun individualiteit. Ze bewegen zich in een samenleving waarin ze moeite hebben zich vrij te kunnen uiten en zichzelf te kunnen zijn. Alhoewel de geportretteerden opvallen in het beeld, staan ze gedeeltelijk in de achtergrond. Net als in het dagelijks leven laten ze een deel van zichzelf zien, maar houden ze ook een stuk verborgen.

About ESTRANGED

ESTRANGED shows LGBT+ young people in search of their individuality. They move in a society where they struggle to express themselves freely and be themselves. Although the people portrayed stand out in the image, they are partly in the background. As in everyday life, they show part of themselves, but also keep a piece hidden.Only in dutch available

ESTRANGED

€24.95
Only in dutch available

ESTRANGED

€24.95

We weten echt wel dat elk mens anders is, maar we staan niet vaak stil bij hoe anderen de wereld ervaren. Men voelt zich vaak vrij om zich te uiten en helemaal zichzelf te zijn en toch is er ook een groep die daar moeite mee heeft. Onze kinderen en jongeren hebben nog altijd veel last van de negatieve houding over wie ze zijn, de zoektocht naar zichzelf en de gevolgen die daarbij komen kijken.