FAQ Bruiloftsfotografie

Bij Spannenburg Bruiloftsfotografie streven we ernaar om jullie bruiloft zo magisch mogelijk vast te leggen. We begrijpen dat jullie veel vragen hebben over onze diensten, tarieven en werkwijze. Daarom hebben we deze pagina samengesteld om de meest gestelde vragen te beantwoorden en jullie te helpen bij het plannen van een onvergetelijke fotoreportage van jullie speciale dag.

Hier vind je antwoorden op vragen over onze tarieven, onze werkwijze, hoe we omgaan met onvoorziene omstandigheden en meer. Mocht je na het lezen van deze informatie nog steeds vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om jullie te helpen en kijken ernaar uit om samen jullie liefdesverhaal vast te leggen in prachtige beelden.

1. Wat zijn jullie tarieven voor bruiloftsfotografie?

Onze tarieven variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de duur van de dekking, het aantal fotografen dat nodig is en eventuele extra's zoals albums of verlovingsshoots. Neem contact met ons op voor een gepersonaliseerde offerte op maat.

2. Hoe lang duurt het voordat we onze foto's ontvangen?

We streven ernaar om binnen 6 weken tot 2 maanden na jullie bruiloft de volledig bewerkte foto's aan te leveren. Dit kan variëren afhankelijk van het seizoen en de omvang van de bruiloft.

Indien gewenst kunnen wij natuurlijk specifiek inplannen wanneer we de beelden uitwerken en bij jullie aanleveren.

3. Kunnen we onze eigen locaties kiezen voor de fotoshoots?

Ja, absoluut! We staan open voor suggesties en luisteren graag naar jullie ideeën voor locaties die speciaal zijn voor jullie als paar. We kunnen ook advies geven over geschikte locaties of ideeën als jullie zelf nog geen idee hebben.

4. Bieden jullie ook videografie aan naast fotografie?

We bieden uitgebreide diensten aan om jullie speciale dag op zowel foto als video vast te leggen. Als onderdeel van onze service coördineren we graag alles, inclusief videografie, zodat jullie volledig kunnen genieten van een naadloze en gecoördineerde ervaring.

5. Hoe kunnen we een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek?

Om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek kunnen jullie ons bereiken via het contactformulier op onze website of via whatsapp op 0621892151. We ontmoeten jullie graag om jullie wensen te bespreken en meer te vertellen over onze aanpak.

 

6. Kunnen we voorbeeldfoto's van eerdere bruiloften zien?

Zeker! Op onze portfolio-pagina vind je een selectie van foto's van eerdere bruiloften die we hebben gefotografeerd. Dit geeft een goed beeld van onze stijl en kwaliteit van werk.

7. Wat gebeurt er als jullie ziek worden op onze trouwdag?

Naast dat wij altijd al als team werken tijdens jullie bruiloft, hebben we een netwerk van ervaren fotografen. Zo hebben we altijd een plan B in geval van onvoorziene omstandigheden. We zorgen ervoor dat jullie altijd verzekerd zijn van professionele dekking op jullie speciale dag.

8. Bieden jullie ook trouwalbums aan?

Ja, we bieden prachtige trouwalbums aan als een optionele aanvulling op jullie fotografiepakket. Deze albums worden op maat gemaakt met jullie favoriete foto's en zijn een mooie herinnering aan jullie trouwdag.

9. Wat is jullie aanbetaling en betalingsbeleid?

Voor het boeken van jullie trouwdag vragen we een aanbetaling van 25% van het totaalbedrag.

50% van het bedrag dient te worden voldaan voor de trouwdag en de overige 50% binnen twee weken na het opleveren van de foto's.

10. Wat als het regent op onze trouwdag?

We hebben ervaring met diverse weersomstandigheden en passen onze fotografieaanpak aan om het beste uit elke situatie te halen. We kunnen ook suggesties doen voor alternatieve binnenlocaties voor fotoshoots.

Benieuwd naar onze bruiloftsfotografie? Bekijk hieronder ons portfolio!

Spannenburg.Art - Uw Professionele Bruiloft Fotograaf

 

Op een heldere oktoberdag, te midden van de kleurrijke herfsttinten die de tuinen van Kasteel Vught sierden, voltrok zich een moment van betovering. De zon wierp warme stralen over de eeuwenoude stenen muren en de kronkelende paden bedekt met herfstbladeren, terwijl de gasten zich verzamelden voor het grote moment.

De bruidegom stond nerveus te wachten onder een prachtige groene toog, zijn hart bonzend van opwinding en verwachting. Toen begon de muziek te spelen en daar verscheen ze, zijn aanstaande bruid, stralend in haar prachtige witte trouwjurk.

Hij kon zijn ogen niet geloven toen hij haar zag. De tranen schoten in zijn ogen en een brede glimlach verscheen op zijn gezicht. Ze straalde als een herfstengel te midden van de kleurenpracht van de tuinen, haar ogen vol liefde en geluk toen ze naar hem toe liep.

In een moment waarin de wereld leek stil te staan, omhelsden ze elkaar teder, omringd door de geur van herfstbloemen en het geluid van zacht ritselende bladeren. Voor hen strekte de toekomst zich uit als de betoverende herfst in de tuinen van Kasteel Vught, vol beloften van liefde, avontuur en geluk.