Sony Alpha A7 II kopen

De Sony α7 ii is een full-frame camera met beeldstabilisatie over 5 assen, hierdoor biedt deze compensatie voor camerabewegingen. Ook heeft deze een ruim assortiment aan wisselbare lenzen. De camera is verder zeer compact en verfijnd met een intuïtief te noemen bediening. Deze is verder uitgerust met een verbeterde snelle en hybride autofocus waardoor je razendsnel kunt scherpstellen. Mede daardoor is deze uitzonderlijk effectief in het volgen van snel bewegende onderwerpen.

 

COMPATIBELE LENZEN

Lenzen met E-bevestiging van Sony

TYPE SENSOR

35 mm

TYPE SENSOR

Full-frame Exmor® CMOS-sensor van 35 mm (35,8 x 23,9 mm)

AANTAL PIXELS (EFFECTIEF)

24,3 MP

ISO-GEVOELIGHEID (RECOMMENDED EXPOSURE INDEX)

ISO 50-25.600

BATTERIJLEVENSDUUR (FOTO'S)

Maximaal 350 opnamen

TYPE ZOEKER

0,5-inch elektronische zoeker (kleur)

TYPE SCHERM

3,0-inch TFT LCD

Sony Alpha A7 II systeemcamera + 28-70mm

Met het verschijnen van de Sony A7 is het wederom duidelijk geworden dat Sony steeds weer met baanbrekende producten weet te komen. De fullframe Sony Alpha A7 ii een systeemcamera dat voorzien is van de Sony E lensmount. Hij biedt nog meer geavanceerde functies dan zijn voorganger. De Sony A7ii heeft een prachtige 24.3 megapixel Exmor CMOS sensor en BIONZ X processor en is de allereerste fullframe Sony systeemcamera met vijf-assige beeldstabilisatie.  Zo maak je nog makkelijker haarscherpe foto's.

Robuuste camera

De bovenkant van de body is gemaakt van een magnesiumlegering, daarnaast hebben de knoppen en draaischijven een betere afdichting tegen stof en spatwater. Dat maakt de camera een goede keuze onder de wat robuustere omstandigheden. Ook de Sony E lensmount is robuuster uitgevoerd voor het gebruik met grotere objectieven. Verder isde Sony A7ii voorzien van een multi-interface hotshoe voor optionele accessoires zoals flitsers. Daarnaast is er ook gedacht aan ingangen voor een microfoon of een koptelefoon, zodat de camera ook door vloggers gebruikt kan worden.