Boek ESTRANGED nu onderdeel van bibliotheken in het Gooi

Vrijdag 24 februari was wederom een bijzondere dag met een leuk hoogtepunt in de zichtbaarheid van ons project ESTRANGED. Samen met Max Govers bracht ik ons boek dit keer naar Laren om het daar aan te bieden aan de bibliotheek.

Daar werden we in het Brinkhuis open ontvangen door Leon Schouten. Hij is de directeur van Hart van Laren waar de bibliotheek in Laren is ondergebracht. Leon vertelde ons hoe het Brinkhuis haar maatschappelijke taak vervult.

Het functioneert als ontmoetingspunt tussen mensen en is prachtig gelegen in het historische centrum van Laren. Je kunt er gratis naar binnen, heerlijk koffie drinken, mensen ontmoeten, muziek maken en natuurlijk dus ook boeken lezen.

Al snel ontmoeten we er Marian Buvelôt aan wie we ons boek zouden overhandigen. Marian is directeur van Bibliotheek Gooi+, een organisatie met vestigingen in Bussum, Eemnes, Huizen, Laren, Loosdrecht, Muiden, Naarden, Muiderberg en Nederhorst den Berg.

Samen met Max vertelden we haar over het ontstaan van project en de exposities die momenteel nog lopen in De Nederlandsche Bank en het Rosa Spier Huis. Daarna hebben we nog enkele verhalen toegelicht en het belang van het project en het boek besproken in de huidige maatschappen om aansluitend het boek te overhandigen.

Met haar reactie waren we natuurlijk erg blij! Bekijk die hier onder!

 

Foto door Leon Schouten