PAN Amsterdam 2023

Ik ben dit jaar weer van de partij! Mijn werk zal opnieuw te bewonderen zijn tijdens PAN Amsterdam, te vinden in de stand van Zerp Galerie uit Rotterdam. Hopelijk ontmoet ik jou daar en kan ik je persoonlijk meer vertellen over mijn kunst!

 

Laat me hier kort wat meer vertellen over PAN Amsterdam, wat het vertegenwoordigt en wat deze kunstbeurs zo uniek maakt.

 

PAN Amsterdam is dé beurs voor kunst, antiek en design. Jaarlijks laten ruim 45.000 kunstliefhebbers zich inspireren en verleiden door de vele duizenden kunstvoorwerpen die op de beurs aangeboden worden. Klassieke oudheid, oude meesters, fotografie, hedendaagse kunst, antiek, designmeubelen en objecten. PAN Amsterdam is de perfecte plek om kunst te vergelijken, informatie te vergaren en verrassende vondsten te doen. Elk object wordt vooraf door onafhankelijke experts gekeurd op kwaliteit, echtheid en conditie. Dat geeft u als bezoeker de zekerheid dat u met vertrouwen kunt kopen.

Deze editie ‘DOOR DE OGEN VAN REMBRANDT SUTORIUS’

Met trots lanceert PAN Amsterdam het campagnebeeld voor de komende editie. Dit jaar heeft Rembrandt Sutorius, de directeur van Artis, de eer gehad om het PAN-campagnebeeld te ontwerpen. Grafisch ontwerper Sef Hansen heeft het beeld gecreëerd door de visie van Sutorius: “Rembrandt raakt elke dag opnieuw verwonderd door het leven om ons heen, door zowel de buitengewone krachten als de schoonheid van de natuur. Hij reflecteert op de onderlinge verbondenheid en afhankelijkheid van alles, zelfs wat niet direct zichtbaar is: van het kleinst mogelijke onzichtbare leven tot het oneindige van het universum. Die verbazing vormt een bron van inspiratie voor de kunsten. Mijn ontwerp weerspiegelt de spectaculaire vormen en biologische processen in de natuur. Het is een harmonieuze samensmelting van authentieke foto's en kunstmatige intelligentie-elementen geïnspireerd op de majestueuze natuurlijke wereld. Het verbeeldt de kracht die alles om ons heen vormgeeft, oftewel Natura Artis Magistra: de natuur is de leermeester van de kunst.


SAINT SEBASTIAN

 

Kwetsbaarheid, iets wat we allemaal ervaren. Tijdens het opgroeien denken we onkwetsbaar te zijn, terwijl het tegendeel eerder waar was. Het gevolg zijn wijze lessen en ontwikkelingen die ons hebben gevormd tot één sterk individu.


BLIND LOVE (TRUST)

 

Overwegen, overgeven, vertrouwen. Het zijn de werkwoorden van de liefde. Elkaar 100 procent kennen is een illusie. Liefde is rekening houden met elkaar en imperfecties accepteren. Is zoeken naar nog beter altijd de beste optie?


RECONNECTION

 

Herken je dat? Het gevoel dat je met je kop tegen de muur staat? Alleen op de wereld terwijl je probeert jezelf overeind te houden. Soms kun je alleen terugvallen op jezelf. 


Bezoek PAN Amsterdam

Zaterdag 18 november opent de 36e PAN Amsterdam in RAI Amsterdam haar deuren exclusief voor pers en genodigden tussen 12.00 en 20.00 uur. Publiek is welkom van zondag 20 tot en met zondag 27 november, dagelijks van 11.00 tot 18.00 uur, op maandag tot 19 uur en donderdag tot 21.30 uur (besloten Art Evening). Kijk voor alle deelnemers en getoonde kunst, de dagelijkse programmering tijdens PAN Podium en tickets op www.pan.nl.