PAN Amsterdam 2021

Het is weer zo ver, PAN Amsterdam! Een internationale beurs voor hedendaagse en moderne kunst, design, antiek en archeologie, waarbij de kwaliteit en variëteit centraal staan. Een ware tijdreis door de samensmelting van de vele tijdsperiodes. Van prachtige kunst uit de oudheid tot vernieuwende designs uit het heden, met dit jaar twee van mijn werken.


PAN Amsterdam, wordt dit jaar georganiseerd in RAI Amsterdam van 14 tot en met 21 november, waarbij het hedendaagse in de spotlights zal staan. Er zullen duizenden verschillende kunstwerken te zien zijn, die vooraf door experts gekeurd zullen worden op kwaliteit, originaliteit en conditie. Dit jaar toont ZERP twee van mijn beelden genaamd: SAINT SEBASTIAN en RECONNECTION.

 


SAINT SEBASTIAN

Kwetsbaarheid, iets wat we allemaal ervaren. Tijdens het opgroeien denken we onkwetsbaar te zijn, terwijl het tegendeel eerder waar was. Het gevolg zijn wijze lessen en ontwikkelingen die ons hebben gevormd tot één sterk individu.


RECONNECTION

Juist op jezelf kan je altijd terugvallen. Want juist jij kan er altijd voor jezelf zijn. Het geeft je houvast, iets waar we allemaal behoefte aan hebben. Je haalt er moed en kracht uit gedurende de pieken en dalen van het leven.


Als je benieuwd bent geworden naar het verhaal van Saint Sebastiaan en zijn kunstgeschiedenis, dan kun je er hier meer over vinden.

 

Op 21 november zal ik op PAN aanwezig zijn om vragen te beantwoorden en om natuurlijk gezellige gesprekken te voeren. De kunstwerken zullen getoond worden door Zerp Galerie (standnummer 130)

Route naar Pan Amsterdam

Kom je met de auto naar PAN toe? Dan zul je bij het naderen van Amsterdam via de snelweg (A1, A2, A4) op de ringweg de borden RAI zien. De RAI ligt aan de ringweg, afslag 9, vanaf dit punt zullen de verschillende parkeergarages aangegeven worden.

 

Als je met de trein naar het RAI gaat dan kun je uitstappen op station Amsterdam RAI. Dit station ligt op steenworp afstand van de RAI zelf, vanaf het station kun je de borden volgen om het complex te bereiken.

Wij hebben er ontzettend veel zin in, zien we je op Pan Amsterdam?

Tot snel!