Oproep modellen : LOVE RESTRAINT

CONCEPT : LOVE RESTRAINT

Iedereen kent wel het verhaal van Romeo en Julia. Een eeuwenoude roman tussen twee mensen die elkaar lief hadden. Die resulteerde in een verdrietig eind, doordat de wereld hun liefde niet toeliet. Ook vandaag de dag zien we dat de maatschappij de liefde tussen mensen om verschillende redenen tegenhoud. Soms is dit op basis van; afkomst, religie, leeftijdsverschil,  gender identiteit en zelfs iemand zijn of haar seksualiteit.

Met LOVE RESTRAINT willen we deze afgeremde liefde tussen mensen zichtbaar maken.

 

DOEL:

Zodra de serie compleet is gaan we; een online expositie inrichten, fondsen werven en proberen een fysieke tentoonstelling te creëren.

 

MODELLEN GEZOCHT:

Voor dit project zoeken we iedereen! Meiden, oudere vrouwen, Jongens, oudere mannen, mensen met of zonder gender. We gaan de foto's schieten per koppels. Tijdens een shoot zullen minstens twee koppels aanwezig zijn, maar de voorkeur ligt op 3.

Het stel wat elkaar zal proberen te zoenen, zal tijdens de shoot worden tegengehouden, zoals je op de foto en in de timelapse kunt zien. Je moet als model dus wel enig ongemak ondergaan, maar het levert je wel een spectaculair beeld op.

Met drie koppels zijn we ongeveer tussen de 2 a 3 uur bezig om van elk stel één goed beeld te maken.

 

WAT KRIJG JE:

Allereerst krijg je een gezellige dag met een shoot die je niet snel zal vergeten. Verder krijg je natuurlijk enkele beelden van het maken van de foto (zoals hier boven) en krijg je de digitale versie opgestuurd van het geselecteerde beeld. 

 

COVID CONTROLE:

In verband met COVID zullen we de deelnemers aan de shoot controleren middels de Corona Check App. Mocht je onverhoopt klachten hebben, dan verzoeken we je af te melden om verspreiding te voorkomen.

 

VOORBEREIDING/ EISEN MODEL:

Voor dit project zijn een paar dingen die wel belangrijk zijn in je voorbereiding. Uiteraard nemen we vooraf nog even contact met je op om een paar dingen door te spreken. Maar de belangrijkste hebben we hieronder vast opgeschreven voor je;

- Verzorgde handen/ vingernagels (geen nagellak)

- Bereid om shirtless of met ontblote schouders op de foto te gaan.

- Bereid om door anderen aangeraakt/ vastgehouden te worden.

Verder kan je op deze pagina nog meer informatie vinden om jezelf goed voor te bereiden op een fotoshoot.

 

MEEDOEN:

Lijkt het je leuk om mee te doen? Stuur ons dan een mail met wie je bent en waarom je mee zou willen moeten doen. Voeg tevens je Instagram/Facebook toe zodat we foto's van je kunnen zien. Heb je deze sociale media niet, dan kun je meerdere foto's van jezelf bijvoegen.