ESTRANGED/ TOOTSI


Pijnlijk is het als je de hand van je vriendje niet

vast durft te houden.


Als queer persoon uit het zuiden leerde ik al snel dat vele mensen je niet zullen accepteren zoals je bent. Ik heb het geluk gehad dat ik opgroeide met een accepteren de familie die mij veel heeft geleerd. Zo heb ik met de paplepel ingegoten gekregen dat ik schijt moet hebben aan de mening van anderen.Ik deed wat ik leuk vond, ongeacht of het voor “meisjes” of “jongens” was en zo zal dan ook mijn grote liefde voor drag zijn geboren. 

 

Opmaken en verkleden waren altijd dingen waar ik van hield en juist doordat de buitenwereld mij vertelde dat dit fout was en niet bij jongens hoorde, voelde ik me er extra toe aangetrokken. Met mijn drag wil ik laten zien dat je je niets moet aantrekken van anderen en dat elk kind zijn passie moet volgen ongeacht de mensen om je heen.


Lees hier het verhaal van:


Bestel hier het boek voor de volledige collectie aan beelden en verhalen

Only in dutch available

ESTRANGED

€ 24,95
Only in dutch available

ESTRANGED

€ 24,95

We weten echt wel dat elk mens anders is, maar we staan niet vaak stil bij hoe anderen de wereld ervaren. Men voelt zich vaak vrij om zich te uiten en helemaal zichzelf te zijn en toch is er ook een groep die daar moeite mee heeft. Onze kinderen en jongeren hebben nog altijd veel last van de negatieve houding over wie ze zijn, de zoektocht naar zichzelf en de gevolgen die daarbij komen kijken.