Bruiloft fotograaf

Bij Spannenburg.Art begrijpen we hoe belangrijk het is om elk kostbaar moment van jullie bruiloft vast te leggen. Als ervaren bruiloftsfotografen bieden wij een unieke en persoonlijke benadering om jullie speciale dag vast te leggen, zodat jullie deze herinneringen voor altijd kunnen koesteren.

 

Jullie bruiloft is een van de meest bijzondere dagen van jullie leven. Zorg er daarom voor dat elk onvergetelijk moment prachtig wordt vastgelegd.

 

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe we samen jullie droombruiloft kunnen vereeuwigen.


Hoe huur je ons in als Bruiloft Fotograaf?

Ontdek hoe we je Stap voor Stap Begeleiden van Begin tot Einde

Gefeliciteerd met jullie verloving! Als jullie op zoek zijn naar een ervaren en toegewijde bruiloftsfotograaf die jullie speciale dag op een betekenisvolle en prachtige manier kan vastleggen, dan zijn jullie bij ons aan het juiste adres. Bij Spannenburg.Art begrijpen we hoe belangrijk het is om elk moment van jullie bruiloft te koesteren, en we zijn hier om jullie te begeleiden door het hele proces, vanaf het eerste telefoontje tot lang na de bruiloft.

 

Stap 1: Ontdek onze stijl

Na aanleiding van ons portfolio is het belangrijk om vast te stellen of onze stijl ook bij jullie past. Bekijk daarom vast ons portfolio om een idee te krijgen van onze stijl en kwaliteit van werk. We willen dat jullie vol vertrouwen zijn in onze capaciteiten om jullie dag perfect vast te leggen.

 

Stap 2: Kennismaking en Verkenning

Wanneer jullie contact met ons opnemen, begint onze reis samen. Het liefst plannen we hier wel een moment voor in, zodat we de nodige aantekeningen kunnen maken. In dat gesprek nodigen we jullie dan uit om meer te vertellen over jullie liefdesverhaal. We willen dan alles weten over jullie visie voor de bruiloft, de locatie, de stijl van de ceremonie en receptie, de gasten en eventuele speciale details die jullie hebben gepland. Wellicht hebben jullie hier al specifieke ideeen over, maar anedrs kunnen wij jullie wellicht ook nog wel wat tips geven. In beginsel doen we dit telefonisch, maar uiteraard is het ook mogelijk om in persoon af te spreken om alles door te nemen.

 

Stap 3: Jullie Behoeften en Verwachtingen samenvatten

We gaan jullie wensen en verwachtingen met betrekking tot de bruiloftsfotografie, zo goed mogelijk op papier zetten . Of jullie nu dromen van een romantische en intieme ceremonie of een groots feest vol vreugde, we zijn er tenslotte om jullie visie werkelijkheid te laten worden. Na aanleiding van het eerste gesprek gaan wij in elk geval vast aan de slag om een fotopakket voor jullie samen te stellen.

 

Stap 4: Het Plannen van Jullie Grote Dag

Na het kiezen van het perfecte pakket voor jullie wensen, plannen we samen de details voor jullie bruiloft. Daarin spreken we graag een keer persoonlijk af om de details samen met jullie en een eventuele ceremoniemeester door te nemen. Details zoals de dag-planning, de locaties, eventuele protocollen en natuurlijk de speciale momenten die jullie graag willen vastleggen nemen we dan door. Tijdens het hele proces zullen wij dan beschikbaar zijn om eventuele vragen te beantwoorden en jullie zo goed mogelijk te adviseren. Ook zullen we verschillende tips met jullie doornemen, om te zorgen dat we zo goed mogelijke foto's kunnen maken.

 

Stap 5: De Bruiloft Zelf

Op de grote dag zijn we er om alle gewenste momenten prachtig vast te leggen, van de voorbereidingen tot de laatste dans. We werken discreet en professioneel om ervoor te zorgen dat jullie kunnen genieten van elk moment, terwijl wij ervoor zorgen dat jullie herinneringen voor altijd worden vastgelegd.

 

Stap 6: Na de Bruiloft

Na de bruiloft ontvangen jullie een digitale galerij met alle bewerkte foto's, zodat jullie kunnen nagenieten van jullie speciale dag. Afhankelijk van het gekozen pakker, kunnen we ook een prachtig samengesteld album maken of hoogwaardige afdrukken voor aan de muur, om jullie herinneringen tastbaar te maken voor de komende jaren.

 

Bij Spannenburg.Art gaat onze betrokkenheid verder dan alleen de bruiloftsdag. We zijn er om jullie te ondersteunen tijdens het hele proces, en om ervoor te zorgen dat jullie herinneringen voor altijd levendig blijven. Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen met het plannen van jullie droombruiloft!

 

Spannenburg.Art - Uw Professionele Bruiloft Fotograaf

Kosten bruiloft fotograaf

Bij Spannenburg.Art zijn de kosten afhankelijk van de wensen. Wij bieden eigenlijk geen standaard pakketten aan, omdat elke bruiloft uniek is. Toch hebben we hieronder een paar richtlijnen zodat jullie een idee hebben van wat er zoal mogelijk is. Samen komen we er wel uit wat het beste past bij jullie wensen en behoeften past.

 

 1. Essentieel Pakket (vanaf €1000)

  • Volledige dekking van de ceremonie en receptie.
  • Digitale galerij met alle bewerkte foto's in hoge resolutie.
  • Persoonlijke online galerij om foto's te delen met vrienden en familie.
 2. Luxe Pakket (vanaf €3500):

  • Volledige dagdekking, inclusief voorbereidingen, ceremonie, receptie en avondfeest.
  • Een tweede fotograaf voor extra dekking en verschillende perspectieven.
  • Prachtig samengesteld album met de mooiste foto's van jullie dag.
 3. Aangepast Pakket:

  • Een pakket op maat gemaakt om te voldoen aan specifieke behoeften, zoals extra uren dekking, verlovingsfoto's, of een fotobooth op de bruiloft.
  • Flexibele opties om aan jullie unieke visie te voldoen.
 4. Intieme Bruiloft Pakket:

  • Speciaal ontworpen voor intieme bruiloften en elopements.
  • Aangepaste dekkingstijden voor kleinere evenementen.
  • Digitale galerij met de beste momenten van jullie intieme viering.

 

Deze pakketten zijn slechts een voorbeeld van wat we aanbieden. We gaan altijd aan het werk om met jullie samen een pakket te creëren dat perfect past bij jullie bruiloftsplannen en budget. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en om jullie wensen te bespreken.